Kontaktinformasjon

Korpsets sjef;

Maria Grotle Tobias
400 87 870
ljk@live.no 

Følg Løvstakkens Jægerkorps på Facebook
Følg Løvstakkens Jægerkorps på Instagram

 

Lokalet, aktiviteter og eksersisplassen;

Jægerkorpset disponerer sambrukshuset i Løvstakkveien til sine aktiviteter. Her samles medlemmene ved større arrangementer i løpet av sesongen og offiserene/ rådet arrangerer aktiviteter for medlemmene gjennom hele året. Alt utstyret har vi i "kjelleren" (søndre skogveien 25c) like bak skolen. Eksersisplassen til LJK er møregaten og skoleplassen hvor vi har oppstilling hver onsdag og søndag i sesongen mars til juni måneder.

Følg med på www.lovstakkens.com og facebook.com/ljk1903 for informasjon om når aktiviteter finner sted.

 

Hva er Løvstakkens Jægerkorps;

Løvstakkens Jægerkorps er et av byens 14 buekorps. Vi er unik i den sammenheng at vi er det eneste buekorpset hvor både gutter og jenter sammen kan bli medlemmer. Vi har hovedsesong i perioden mars til juni måneder med eksersis og marsjering hver onsdag og søndag. Vi har plass til barn- og ungdom, og er klar til å lære deg enten du vil bli trommeslager eller hellebardbærer. Lederen for Løvstakkens Jægerkorps har tittelen sjef og de yngste medlemmene har tittelen soldat.

I tillegg til den tradisjonsrike eksersisen og marsjeringen handler buekorps først og fremst om vennskap og samhold, kameratskap, utvikling, ansvar og tillit.